4. Akbank Kısa Film Festivali

3 - 13 Aralık 2007
Son Başvuru : 22 Eylül 2007, Cumartesi, 19:00



Akbank Kısa Film Festivali Sonuçları

Akbank 4. Kısa Film Festivali`nde "En İyi Kurmaca Film" ödülü yönetmen Mehmet Aslan`ın "Bir Cinayetin İki Öyküsü", "En İyi Belgesel Film" ödülü ise yönetmen Dilek Taşdemir`in "İntihar Ederdim" adlı filmine verildi.

Alınan bilgiye göre, bu yıl "Kısa Filmciler Toplanıyor" sloganıyla 3-13 Aralık günleri arasında yapılan Akbank Kısa Film Festivali, yurt içi ve dışından katılımcıları, farklı bölümleri, atölye çalışmaları ve söyleşileri ile dördüncü kez düzenlendi.

Akbank Sanat ile İstanbul Cervantes Enstitüsü salonları 10 gün boyunca 29 farklı ülkeden, 91 farklı filme, 10 farklı söyleşi ve atölye çalışmasına, sinema dünyasından 29 konuğa ev sahipliği yaptı.

Festivalin yarışmalı bölümüne başvuran 343 film arasından oluşan 30 film "Festival Kısaları" olarak 10 gün boyunca izleyicilerle buluştu.

Sinema Yazarı Atilla Dorsay, yönetmen Ezel Akay, oyuncu Fikret Kuşkan ve Akbank Sanat Yöneticisi Derya Bigalı`dan oluşan "Kurmaca Kategorisi Jüri Kurulu", yönetmenliğini Mehmet Aslan`ın yaptığı "Bir Cinayetin İki Öyküsü" adlı filmi "En İyi Kurmaca Film" seçti.

Belgesel yönetmenleri Nebil Özgentürk ve Tolga Örnek, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, yol öykücüsü Tayfun Talipoğlu ve Akbank Sanat Yöneticisi Derya Bigalı`dan oluşan "Belgesel Kategorisi Jüri Kurulu" ise yönetmenliğini Dilek Taşdemir`in yaptığı "İntihar Ederdim" adlı eseri "En İyi Belgesel Film" ödülüne layık buldu.

Mehmet Aslan ve Dilek Taşdemir, 5`er bin YTL ile ödüllendirildi.

Ayrıca, kurmaca kategorisinde Seyfettin Tokmak`ın "Güvercin Taklası", Senem Tüzen`in "Unus Mundus", Alper Çağlar`ın "Camgöz" adlı filmlerine; belgesel kategorisinde ise Timurtaş Onan`ın "Sokak Çocukları", Oktay Altunnar`ın "Sis" filmlerine mansiyon ödülü verildi.





Akbank 4. Kısa Film Festivali Ön Eleme Sonuçları

3-13 Aralık 2007 tarihleri arasında gerçekleşecek Akbank 4.Kısa Film Festivali kapsamında yapılan kısa film yarışmasının ön eleme sonuçları belli oldu. Festivalin yarışmalı bölümüne bu yıl 343 film başvurdu.
Yarışmalı bölüme başvuran filmleri izleyen ön eleme jüri kurulu, bu yıl Altyazı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fırat Yücel, oyuncu Beste Bereket ve Festival Koordinatörü - yönetmen Selim Evci’den oluştu.
Değerlendirmeler sonucunda ön elemeyi geçen 20 kurmaca 10 belgesel olmak üzere toplam 30 yarışma filmi “Festival Kısaları” bölümünde izleyici ile buluşacak.
Festival günlerinde toplanacak olan; festivalin “En İyi Kurmaca Film”ini belirleyecek Kurmaca Kategorisi Jüri Kurulu bu yıl sinema yazarı Atilla Dorsay, yönetmen Ezel Akay, yönetmen Derviş Zaim, oyuncu Fikret Kuşkan ve Akbank Sanat yöneticisi Derya Bigalı’dan oluşuyor.
“En İyi Belgesel Film”i belirleyecek Belgesel Kategorisi Jüri Kurulu’nda ise bu yıl belgesel yönetmenleri Nebil Özgentürk ve Tolga Örnek, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, yol öykücüsü Tayfun Talipoğlu ve Akbank Sanat yöneticisi Derya Bigalı’dan oluşuyor.
Kurmaca ve belgesel kategorilerindeki ana jürinin değerlendirmesinin ardından, En İyi Kurmaca Film; 5000 YTL, En İyi Belgesel Film; 5000 YTL ile ödüllendirilecek.

Kurmaca Filmler

A Possible End / Yönetmen: Deniz Arslan
Araf / Yönetmen: Mehmet Bahadır Er
Ayak Altında / Yönetmen: M.Cem Öztüfekçi
Ayazda / Yönetmen: Selami Genli
Bakire Ada / Yönetmen: Nehir Tuna
Bilinçaltı Genelevi / Yönetmen: Tarık Aktaş, Tankut Topuklular
Bir Cinayetin İki Öyküsü / Yönetmen: Mehmet Aslan
Bir Dilimli Aşk Hikayesi / Yönetmen: Selin Zafertepe
Bitmeyen Makara / Yönetmen: Yusuf Özer
Camgöz / Yönetmen: Alper Çağlar
Güvercin Taklası / Yönetmen: Seyfettin Tokmak
Kardeşim / Yönetmen: Murat Pay
Kontrol / Yönetmen: Buket Öngen
Son Mevsim / Yönetmen: Güneş Şekeroğlu
Three Bodies / Yönetmen: Elif Refiğ
Unus Mundus / Yönetmen: Senem Tüzen
Vidalar / Yönetmen: Can Evrenol
Yaban / Yönetmen: Hakan Savaş Mican
Yarın / Yönetmen: Barış Şahin
Yol / Yönetmen: Murat Özsoy, Onur Yıldırım

Belgesel Filmler

Beşinci Mevsim / Yönetmen: Serhat Koca, Mevlüt Çiftçi
Beyrut'a Gittiğimi Anneme Söylemeyin / Yönetmen: Didem Şahin
Buzlar Kırılınca / Yönetmen: Caner Erzincan, Mevlüt Çiftçi
Her Gün Aynı / Yönetmen: Gözde Sukmenyıldız
İnsan Kokusu / Yönetmen: Armağan Pekkaya
İntihar Ederdim / Yönetmen: Dilek Taşdemir
Karanlığın Gözleri / Yönetmen: Can Diker
Kilidin Ne Tarafı Hücre? / Yönetmen: Armağan Ükünç, Murat Yerden, Oğuz Uydu
Sis / Yönetmen:Oktay Altunnar
Sokak Çocukları / Yönetmen: Timurtaş Onan

Yarışma Dışı Gösterim bölümü başvuruları sonuçları!

Süre, ülke ve tür sınırlaması gözetmeksizin filmlerin festivalde yer almasına yönelik oluşturulan bölümde ulusal ve uluslararası 73 film başvurusu birlikte değerlendirildi. Özgür bir platform sunma amacı ile oluşturulan “Yarışma Dışı Gösterim” bölümünde gösterilecek filmler şunlar;

Codehunters / Yönetmen: Ben Hobin (Animasyon-İngiltere)
Demir Çarık Demir Asa 1 Arayış / Yönetmen: Kamil Koç (Belgesel-Türkiye)
Dos Veces / Yönetmen: Joseba Fuentes (Kurmaca-İspanya)
DVD / Yönetmen:Ciro Altabás (Kurmaca-İspanya)
En El Hoyo / Yönetmen: David Martín de Los Santos (Kurmaca-İspanya)
Kafa / Yönetmen: Nesrin Gül Batmanoğlu (Animasyon-Türkiye)
Kimsenin Evcili / Yönetmen: Ayşegül Güryüksel (Deneysel-Türkiye)
Nightmare Before Kurban Bayramı / Yönetmen: Burak N. Kurt, Münire Bozdemir (Animasyon-Türkiye)
Noise / Yönetmen: Babak Meinaghi (Kurmaca - İran)
Şıpsevdi / Yönetmen: Enis Turan (Animasyon - Türkiye)
The Debt / Yönetmen: Maryna Gorbach (Kurmaca - Ukrayna)
Tide / Yönetmen: A.Korcan Derinsu (Deneysel - Türkiye)





Akbank 4. Kısa Film Festivali, 3-13 Aralık



Bu yıl "Kısa Filmciler Toplanıyor" sloganıyla 3 - 13 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Akbank 4. Kısa Film Festivali, ülkemizdeki kısa film olgusuyla paralel büyüyor ve gelişiyor. Yurt içi ve yurt dışından gelen geniş katılımı, farklı bölümleri, atölye çalışmaları ve söyleşileri ile sinema severlere keyifle izleyecekleri bir festival sunma hedefini sürdürüyor.

Akbank 4.Kısa Film Festivali, kısa film yönetmenlerinin eserlerini izleyicilerle buluşturmak, renkli ve keyifli bir festival ortamı oluşturmak, ülke sinemasına katkıda bulunmak, yeni sinemacılara birliktelik imkanı oluşturmak hedefiyle bu yıl 3 - 13 Aralık 2007 tarihlerinde 4. kez gerçekleşecek. Festivalde; 469 filmin başvurduğu yarışma ve yarışma dışı bölümünün yanı sıra; farklı renkler, coğrafyalar, kültürler, düşünceler bir araya geliyor.

FESTİVAL BÖLÜMLERİ

Bu yıl Türkiye, Arjantin, İtalya, Almanya, Hollanda, İsviçre, İskoçya, Polonya, Avustralya, İngiltere, Fas, Amerika, İrlanda, Singapur, Avusturya, Fransa, İran, İzlanda, Ukrayna ve İspanya'dan oluşan seçki kısa film severlerle buluşuyor. İstanbul Cervantes Enstitüsü katkılarıyla festivale katılan Bask ve Endülüs kısa filmleri festivale derinlik kazandırıyor. Clermont-Ferrand Kısa Film Festivali, Cannes, Locarno, Rotterdam, Milano, Berlin, Sydney, Sundance Film Festivali gibi dünyanın saygın festivallerinden ödüller alan kısa filmler,
"Uluslararası Bölüm"ün konuğu oluyor.

Festivalin "Kısadan Uzuna" bölümü bu yıl Derviş Zaim ve Avusturyalı yönetmen Virgil Widrich'i ağarlıyor. Sinemaya kısa filmle başlayan ve uzun metraj filmlerle sinema serüvenlerine devam eden bu iki yönetmenin kısa filmlerinin yanı sıra ilk uzun metraj filmleri de festival kapsamında gösterime sunuluyor. Derviş Zaim'in "Rock Around the Mosque" adlı kısa filminin yanı sıra ilk uzun metraj filmi "Tabutta Rövaşata"; Virgil Widrich'in "Copy Shop" ve "Fast Film" adlı kısa filmlerinden sonra çektiği "Brighter Than The Moon" adlı ilk uzun metraj filmi sinemaseverlerle buluşuyor. Ayrıca "Kısadan Uzuna" söyleşisinde Derviş Zaim sinema serüvenini kısa filmcilerle paylaşıyor.

Bu yıl Coşkun Aral'a ayrılan "Belgesel Sinema" bölümü ile sinema severler, yönetmenin "Bozkırın Gücü Kangal" ve "Pamir'den Van'a Özgürlüğün Nal Sesleri" isimli belgesellerini izleme imkânı buluyor. Belgeselleri, savaş muhabirliği ve basın fotoğrafçılığı alanında önemli başarılara imza atan Coşkun Aral, belgesellerinin yanı belgesel yönetmenleri Nebil Özgentürk, Tolga Örnek, yol öykücüsü Tayfun Talipoğlu, belgesel yapımcısı Reha Arın'ın da katılacağı "Belgesel Sinema Üzerine" başlıklı söyleşide festivalin konuğu oluyor.

"Canlandırma Kısalar" bölümünde bu yıl festival komitesinin davet ettiği, dünya festivallerinden önemli ödüllere sahip; İngiltere, İspanya, Hollanda, İrlanda, Amerika, Almanya, İsviçre, İskoçya, Avustralya ve Polonya'dan farklı türdeki 18 canlandırma kısa film örneğine yer veriliyor.

"Özel Gösterim" bölümünde yönetmen Murat Şeker'in kısa filmlerinden sonra çektiği ilk uzun metraj filmi "2 Süper Film Birden" yer alıyor.

Festival kapsamındaki söyleşiler, sinema severleri önemli isimlerle buluşturmayı, bilgileri pratiğe dökmeyi hedefliyor. "Yapımcılık ve Dağıtım" başlıklı söyleşi Sinema Eseri Yapımcıları Meslek Birliği (SE-YAP) katılımıyla gerçekleşiyor ve SE-YAP Yönetim Kurulu Başkanı, " Dar Alanda Kısa Paslaşmalar" filmi yapımcısı Nida Karabol Akdeniz, "Mavi Gözlü Dev" filminin yapımcısı, yönetmen Biket İlhan, "İklimler" filminin yapımcılığını gerçekleştiren Zeynep Özbatur ve "Âdemin Trenleri" filminin yapımcısı Cengiz Ergun kısa filmcilerle deneyimlerini paylaşacak ve SE-YAP'ı anlatacak. "İlk Uzun Metraj" söyleşisine, henüz ilk filmlerini çeken, sinemaya kısa filmle başlamış yönetmenler davet ediliyor; "Dondurmak Gaymak" filminin yönetmeni Yüksel Aksu, "Gomeda" filminin yönetmeni Tan Tolga Demirci, "2 Süper Film Birden" filminin yönetmeni Murat Şeker, "Tatil Kitabı" adlı filminin çekimlerinin yeni tamamlayan yönetmen Seyfi Teoman, "İki Çizgi" adlı filminin post prodüksiyon aşamasına devam eden yönetmen Selim Evci ilk uzun metrajda yaşadıkları deneyimlerini kısa filmcilerle paylaşacak. "Eleştirmen Gözüyle Kısa Film" söyleşisinde sinema yazarları Mehmet Açar, Fırat Yücel, Sevin Okyay kısa film hakkındaki görüşlerini paylaşıyor, "Kısa Film Oyunculuk İlişkisi" sinema ve tiyatro oyuncuları Gülçin Santırcıoğlu, Beste Bereket, Mehmet Aslan ve Güven Kıraç yaşadıkları kısa film deneyimlerini anlatıyor. Ve her yıl olduğu gibi söz kısa film yönetmenlerine veriliyor, kısa film yönetmenleri Elif Refiğ, Maryna Gorbach, Mehmet Bahadır Er, Aykut Atasay söyleşi konukları oluyor.

Festival boyunca Akbank Sanat'ın 3. katında yapılacak atölye çalışmaları da festivalin bir başka rengi oluyor. İlk senaryosu "Teyzem", sonrasında "Hayallerim, Aşkım ve Sen", "Piano Piano Bacaksız", "Berlin in Berlin" gibi ses getiren filmlerin senaryosunu yazan yönetmen, senarist ve yazar Ümit Ünal, "Senaryo" atölyesi ile sinema serüvenini ve bilgilerini senaryo yazarlığı ekseninde paylaşıyor. . Bugüne kadar birçok sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan ve oyunculuk eğitmenliğinin yanı birçok isime oyuncu koçluğu yapan usta sanatçı Ayla Algan "Oyuncu Koçluğu Üzerine" atölyesiyle bu alandaki bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaşacak. Bilgisayar oyunlarıyla film çekmek olan Machinima'yı Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar & Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğretim görevlisi Güven Çatak "Atölye Machinima" atölyesi ile konuyu mercek altına alıyor ve Machinima örneklerini atölye kapsamında gösterime sunuyor.

FESTİVAL JÜRİSİ

Festival jürisi geçen yıl olduğu gibi 3 farklı kategoriden oluşuyor. Festivalin, 343 filmin başvurduğu yarışmalı bölümü "Festival Kısaları"nı oluşturan ön eleme jüri kurulu, bu yıl Altyazı dergisi genel yayın yönetmeni Fırat Yücel, oyuncu Beste Bereket, Festival Koordinatörü ve Yönetmen Selim Evci'den oluştu.

Festivalin "En İyi Kurmaca Film"ini belirleyecek Kurmaca Kategorisi Jüri Kurulu bu yıl sinema yazarı Atilla Dorsay, yönetmen Ezel Akay, yönetmen Derviş Zaim, oyuncu Fikret Kuşkan ve Akbank Sanat yöneticisi Derya Bigalı'dan oluşuyor.

"En İyi Belgesel Film"i belirleyecek Belgesel Kategorisi Jüri Kurulu'nda ise bu yıl belgesel yönetmenleri Nebil Özgentürk ve Tolga Örnek, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, yol öykücüsü Tayfun Talipoğlu ve Akbank Sanat yöneticisi Derya Bigalı'dan oluşuyor.

Kurmaca ve Belgesel kategorileri jüri kurulları festival sürerken toplanacak ve seçilecek eserlerin yönetmenleri 13 Aralık'taki kapanış gecesinde Akbank Sanat tarafından; "En İyi Kurmaca Film" 5 bin YTL, "En İyi Belgesel Film" 5 bin YTL ile ödüllendirilecek.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ

29 farklı ülkeden, 91 farklı film, 64 seans, 10 farklı söyleşi ve atölye çalışması, sinema dünyasından 29 konuğu ile Akbank Kısa Film Festivali'nin 10 gün boyunca herkese kapısı açık olacak ve tüm etkinlikler ücretsiz olarak Akbank Sanat ve İstanbul Cervantes Enstitüsü'nde gerçekleşecek. Ayrıca seanslara geç kalanlar için film gösterimleri, Akbank Sanat'ın cafesinde de eş zamanlı olarak gerçekleşecek.





Akbank 4.Kısa Film Festivali Sonuçları“Kısa Filmciler Toplanıyor” sloganıyla 3-13 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Akbank 4. Kısa Film Festivali, yurt içi ve yurt dışından gelen geniş katılımı, farklı bölümleri, atölye çalışmaları ve söyleşileri ile dikkat çekti.

Festivalin yarışmalı bölümüne 343 film başvurdu. Filmler arasından oluşan 30 filmlik seçki “Festival Kısaları” olarak 10 gün boyunca izleyicilerle buluştu. 29 farklı ülkeden, 91 farklı film, 64 seans, 10 farklı söyleşi ve atölye çalışması, sinema dünyasından 29 konuğu ile Akbank Kısa Film Festivali’nin 10 gün boyunca Akbank Sanat, İstanbul Cervantes Enstitüsü salonlarında sinemaseverlerle buluştu.

343 filmi izleyen ön eleme jürisi bu yıl Altyazı dergisi genel yayın yönetmeni Fırat Yücel, oyuncu Beste Bereket, Festival Koordinatörü ve Yönetmen Selim Evci’den oluştu.

Festivalin yarışmalı bölümünde ise yine iki ayrı kategoride jüri oluşturuldu. “En İyi Kurmaca Film”ini belirleyen Kurmaca Kategorisi Jüri Kurulu bu yıl Sinema Yazarı Atilla Dorsay, Yönetmen Ezel Akay, Oyuncu Fikret Kuşkan ve Akbank Sanat Yöneticisi Derya Bigalı’dan oluştu.

“En İyi Belgesel Film”i belirleyen Belgesel Kategorisi Jüri Kurulu’nda ise bu yıl belgesel yönetmenleri Nebil Özgentürk ve Tolga Örnek, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, yol öykücüsü Tayfun Talipoğlu ve Akbank Sanat Yöneticisi Derya Bigalı’dan oluştu.

Jürilerin değerlendirmeleri sonucunda “En iyi Kurmaca Film” ödülü yönetmenliğini Mehmet Aslan’ın yaptığı “Bir Cinayetin İki Öyküsü”nün , “En İyi Belgesel Film” ödülü ise yönetmenliğini Dilek Taşdemir’in yaptığı “İntihar Ederdim”in oldu. Bu eserler 5000’er YTL ile ödüllendirildi. Ayrıca kurmaca kategorisinde Seyfettin Tokmak’ın "Güvercin Taklası", Senem Tüzen’in "Unus Mundus", Alper Çağlar’ın "Camgöz" adlı filmlerine ; belgesel kategorisinde ise Timurtaş Onan’ın "Sokak Çocukları", Oktay Altunnar’ın "Sis" filmlerine jüri tarafından mansiyon ödülü verildi.




Akbank 4. Kısa Film Festivali Jüri Üyeleri Açıklandı

Bu yıl “Kisa Filmciler Toplanıyor” sloganıyla 3 - 13 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Akbank 4. Kısa Film Festivali’nin jüri üyeleri açıklandı. Festival, bu yıl sinema dünyası için önemli isimleri bir araya topluyor

Türk sineması ve kısa filmciler için kapsamlı ve seçkin programıyla her yıl renkli ve keyifli bir festival ortamı sunma hedefini sürdüren Akbank Kısa Film Festivali, bu yıl da ayni çizgisinde sinemaseverlerle buluşacak.

Festival jürisi gecen yıl olduğu gibi 3 farklı kategoriden oluşuyor. Festivalin yarışmalı bolumu “Festival Kısaları”nı oluşturan on eleme jüri kurulu, bu yıl Altyazi dergisi genel yayın yönetmeni Fırat Yücel, oyuncu Beste Bereket, Festival Koordinatörü ve Yönetmen Selim Evci’den oluşuyor.

Festivalin “En İyi Kurmaca Film”ini belirleyecek Kurmaca Kategorisi Jüri Kurulu bu yıl sinema yazarı Atilla Dorsay, yönetmen Ezel Akay, yönetmen Derviş Zaim, oyuncu Fikret Kuskan ve Akbank Sanat yöneticisi Derya Bigali’dan oluşuyor.

“En İyi Belgesel Film”i belirleyecek Belgesel Kategorisi Jüri Kurulu’nda ise bu yıl belgesel yönetmenleri Nebil Ozgenturk ve Tolga Örnek, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, yol öykücüsü Tayfun Talipoglu ve Akbank Sanat yöneticisi Derya Bigali’dan oluşuyor.

Kurmaca ve Belgesel kategorileri jüri kurulları festival sürerken toplanacak ve seçilecek eserlerin yönetmenleri Akbank Sanat tarafından ;

En iyi kurmaca film; 5 bin YTL
En iyi belgesel film; 5 bin YTL ile ödüllendirilecek.

Festivalin yarışma ve yarışma dışı bölümleri için son başvuru ise 22 Eylül Cumartesi .

Ayrıntılı bilgi, Akbank Sanat, www.akbankkisafilm.com, www.akbanksanat.com’ dan temin edilebilir.





Akbank 4. Kısa Film Festivali Yarışma başvuruları başladı...

Akbank 4. Kısa Film Festivali, kısa film yönetmenlerinin eserlerini izleyicilerle buluşturmak, renkli ve keyifli bir festival ortamı oluşturmak, ülke sinemasına katkıda bulunmak, yeni sinemacılara birliktelik imkanı vermek hedefiyle bu yıl 3 - 13 Aralık 2007 tarihlerinde gerçekleşecek.

Üçüncü yaşında programına “Kısadan Uzuna”, “Uluslararası Örnekler”, “Belgesel Sinema”, “Canlandırma Kısalar”, “Özel Gösterim” ve “Atölyeler” olmak üzere 6 yeni bölüm ekleyen festival bu yıl da aynı çizgide kısa filmciler ve festival takipçileri için seçkin bir festival ortamı oluşturmayı hedefliyor.

Temel ilkeleri ; öğrenci ya da amatör kurmaca ve belgesel kısa filmleri tanıtmak , bu yolla sinema dünyasında yeni, yaratıcı fikirlerin oluşumuna destek vermek, genç sinemacılara yaratıcılıklarını sergileyebilme olanağı vermek olan Akbank Kısa Film Festivali’nin bu yılki yarışma başvuruları başladı.

Son katılım tarihi 15 Eylül 2007 olarak belirlenen festival yarışmasının kurmaca ve belgesel kategorilerinde oluşturulacak jüri tarafından birinci seçilecek eserlerin yönetmenleri Akbank Sanat tarafından ;

En iyi kurmaca ödülü için; 5 bin YTL
En iyi belgesel ödülü için; 5 bin YTL ile ödüllendirilecek.

Festival başvuru formları ve ayrıntılı bilgi , Akbank Sanat, www.akbankkisafilm.com’dan temin edilebilir.

Başvurularınız için :
www.akbankkisafilm.com
0212 252 35 00-01




Kısa Filmciler Toplanıyor
Başvurular Devam Ediyor

Kurmaca, belgesel, deneysel ve animasyon kategorilerinde yapılabilecek yarışma dışı gösterim başvuruları için sure kısıtlaması olmadan, ulusal ve uluslararası katılıma açık olarak belirlenen festivalde yarışma ve yarışma dışı başvuruları online olarak festivalin internet sitesi www.akbankkisafilm.com’dan da gerçekleşebiliyor.

Tüm başvurular için son tarih ise 15 Eylül 2007 Cumartesi .

Festival başvuru formları ve ayrıntılı bilgi , Akbank Sanat’tan, www.akbankkisafilm.com ve www.akbanksanat.com’ dan temin edilebilir.

Akbank Sanat - İstiklal Caddesi Zambak Sok. No:1 34435 Beyoğlu - İstanbul
Tel: (0 212) 252 35 00 - 01 Faks: (0 212) 245 12 28
E-posta: iletisim@akbankkisafilm.com / www.akbankkisafilm.com

Festival Organizasyon :
EFP - Evci Film Prodüksiyon - İstiklal Caddesi Mis Sk. Tan Apt. No.6 D.6 34435 Beyoğlu - İstanbul
Tel: (0 212) 249 58 35 Faks: (0 212) 249 58 34
E-posta: info@evcifilm.com / www.evcifilm.com